sestdiena, 2012. gada 14. jūlijs

Kāpēc ir nepieciešama sejas ādas dziļā tīrīšana


Maiga gluda āda, nekādas "grubuļainas" sajūtas tai pieskaroties, tīra un svaiga, ar dabīgu un veselīgu mirdzumu...gribi?

Rūpes par Tavu sejas ādu sākas ar tās tīrīšanu. Tādēļ ir svarīgi zināt ar kādiem līdzekļiem to labāk tīrīt ikdienā, lai nenodarītu tai pāri un saglabātu tās tīrību un svaigumu ilgāku laiku. Bet pirms ķeraties klāt mājas kopšanas līdzekļiem un gaidāt to izreklamēto efektivitāti, ir ieteicams veikt dziļāku sejas ādas tīrīšanu, jo nevar cerēt, ka āda būs skaista un veselīga rūpējoties par to virspusēji un nepietiekami. Sejas ādas dziļo tīrīšanu iesaka parasti veikt reizi trijos mēnešos atkarībā no ādas tipa un ādas stāvokļa. Jauniešiem un cilvēkiem ar problemātisku ādu ieteicams to veikt pat reizi mēnesī-atkarībā no izvēlētā tīrīšanas veida, kas šobrīd skaistumkopšanas salonos un kabinetos tiek piedāvāta dažādos veidos: augļskābju pīlingi, enzīmu pīlingi, dermabrāzija, ultraskaņas pīlings, mehāniskā dziļā tīrīšana, vakuumtīrīšana, brašpīlings  uc.
Katrs var izvēlēties sev tīkamu procedūru atkarībā no cenas, procedūru biežuma (kursa), sāpju un jūtības slieksni.

Tādēļ piedāvāju sekojošu sejas ādas attīrīšanas procedūru:
Sejas ādas dziļo tīrīšanu ar ultraskaņu + mehāniskā (izspiežot komedonus un aizsprostotās ādas poras)
Atkarība no Tava ādas tipa izvēlēsimies kopīgi piemērotāko tīrīšanas veidu tieši Tev!
Ultraskaņas skrubis-nesāpīga, patīkama ādu viegli sildoša, virspusēja procedūra, kas piemērota pat jūtīgai, sausai un plānai ādai. Procedūras laikā notiek dziļa ādas attīrīšana no pārragojušos daļiņām, tiek izvesti sviedru un taukaino dziedzeru produkti, dekoratīvās kosmētikas atliekas, pastiprinās asinsrite, jo notiek mikrovibrācija jeb mikromasāža uz sejas ādas dziļākiem slāņiem. Āda kļūst daudz gludāka, spodrāka un mikromasāžas rezultātā tā vieglāk uzņems nepieciešamas vielas - tiks dziļāk mitrināta un barota.
Ādas mehāniskā tīrīšana - to veic ja ir lielāki ādas aizsprostojumi un ādas dziļā tīrīšana ir veikta sen vai nav veikta nemaz. Nav no patīkamākajām procedūrām, jo atkarīga no klienta sāpju sliekšņa. Toties efekts ir ilgstošāks un daudz labāks nekā no vienas (jebkuras) aparāt tīrīšanas metodes.
Pēc sejas ādas tīrīšanas tiek uzklāta ādu attīroša, poru savelkoša un un ādu mitrinoša un nomierinoša maska, serumi utt. pēc nepieciešamības āda tiek apstrādāta ar darsonvālu , kas veicina ātrāku šūnu atjaunošanos, sadzīšanu un dezinficē katru iztīrīto poru, lai infekcija (ja ir bijuši strutaini iekaisumi utt) neizplatītos tālāk.
Sausai, plānai un jūtīgai sejas ādas, kurai mehāniskā ādas spiešana nav vēlama, iesaka veikt sejas ādas ultraskaņas tīrīšanu kursveidīgi - reizi nedēļā.
Atceries, ka sadarbība ar kosmetologu ( regulāra ādas kopšana mājas apstākļos ar pareizajiem kopšanas līdzekļiem un citiem nepieciešamajiem noteikumiem [uzturs, ieradumi utt] + salona procedūras) dos Tev vēlamo rezultātu.

te mazs video par ultraskaņas pīlingu http://www.youtube.com/watch?v=KeE0rji0zmM&feature=player_embedded

Ja problēma ir saasināta - daudz izsitumi, strutojoši pūslīši, akne, pinnes utt, pirms dodies pie kosmetologa, iesaku apmeklēt dermatologu, veikt nepieciešamās asins analīzes vai ādas analīzes, lai noskaidrotu problēmas cēloni un spētu rast labāku tās ārstēšanas metodi, sadarbojoties gan ar dermatologu , gan kosmetologu. Jo bieži vnk sejas ādas dziļā tīrīšana nav pat vēlama un iesākumā ar ādas problēmām jācīnās ar medikamentiem un speciāliem aptiekās pagatavotiem kopšanas līdzekļiem, gan ārēji gan iekšēji.

Atbildot uz virsrakstā ievietoto jautājumu KĀPĒC? varu teikt sekojoši, [Šeit nebūs runa par pinnēm (akne vulgaris), kas nerodas no netīrītas ādas.] mums ik dienas āda tiek pakļauta apkārtējās vides ietekmei, gaisa piesārņojumam un netīrumiem. Āda uz sejas tāpat kā uz visa ķermeņa mainās, lobās..aug jaunas ādas šūnas un vecās nolobās, ja vien šis process kaut kādu iemeslu pēc netiek traucēts, āda attīras dabīgā ceļā, bet līdz ko ir kādi ādas pārragošānās simptomi,ādā rodas tauku dziedzeru nosprostojumi, rodas iekaisumi, āda kļūst pelēcīga, nespodra, grubuļaina...Vai TU to vēlies?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru