otrdiena, 2012. gada 26. jūnijs

zemeņu šokolādes sejas procedūra

Zemeņu laiks...gardās vitamīniem bagātās ogas ir ne tikai domātas mūsu vēderiem un kulinārajiem brīnumiem, bet arī sejas kopšanai! Protams varat izmantot vecmāmiņu skaistuma receptes un likt svaigas ogas uz sejas un ļauties mājas SPA procedūrai, bet varat izmantot iespēju un sevi palutināt ar zemenēm arī salonā!
                                              
 Procedūras apraksts:
                           Sejas ādas attīrīšana + skrubis
                           Sejas un dekolte ādas masāža ar zemeņu sēklu eļļu un organisko kakao sviestu
                           Atsvaidzinoša sejas maska
                           Dienas krēms.

Procedūras rezultāts:
                          Masāžas laikā āda tiks vairāk apasiņota, uzlabosies limfas attece. Zemeņu sēklu eļļa ir bagāta ar E vitamīnu un taukskābēm, kas nepieciešamas ādas skaistumam. Zemeņu sēklu eļļa lieliski baros un mīkstinās ādu. Savukārt kakao sviests, kas satur daudz minerālvielas, nodrošinās ādas elastību un pasargās adu no novecošanos. Papildus tam būs sajūtams lielisks šokolādes aromāts kas nomierinās un relaksēs jūs šajā sejas SPA procedūrā.
Zemeņu sejas maska satur B, C, K vitamīnus, karotīnu, folijskābi, kāliju, ābolskābi, citronskābi un citas vērtīgas vielas. Atsvaidzinās ādu, novērsīs ādas pelēkumu un noguruma pazīmes, kā arī veicinās ādas atjaunošanos.  K vitamīns ir īpaši piemērots ādai ar paplašinātiem kapilāriem.
Labiem rezultātiem ieteicamais kurss: vismaz 5 procedūras ik pēc 4-5 dienām.

 26585177

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru